Køb vores kaffe

Book den gode kaffeoplevelse


KAFFE-MØLLE ER BLEVET TIL NORDIC COFFEE HOUSE

Kaffe-Mølle var Koldings første rullende kaffebar - startet af Michael Mølbæk. Siden brandet "Kaffe-Mølle" blev etableret og de første kaffevogne rullede rundt i hele landet, har vi startet vores eget kafferisteri Nordic Coffee House og kaffevognene tager nu navneforandring og bliver en fuld integreret del af Nordic Coffee House.

Men intet er ændret for dig - vi kommer stadig gerne rundt i hele landet og serverer en god kop kaffe. Vi vil give alle kunder og gæster en fantastisk kaffeoplevelse, da livet er for kort til dårlig kaffe. Book vores kaffeknallert eller mobile kaffebar og sikker dine kunder en god oplevelse, som de vil huske.

 

BOOK OS NU

 

LAD OS FORKÆLE DINE GÆSTER MED DEN GODE KOP KAFFE

Vi kan garantere, at vi vil give alle kunder og gæster en fantastisk kaffeoplevelse, hvis du booker os til at komme ud og servere kvalitetskaffe til dit næste event.

Vi er meget passioneret om kaffen og lægger en stor ære i at give hver kunde en god oplevelse hver eneste gang! Samtidig er vores baristaer naturligvis altid klar med et smil og på en kaffesnak!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi sætter en dyd i altid at have friskristede bønner af høj kvalitet i kværnet. Vi står selv for udvælgelsen af kafferne – lige fra hjemtagelse af grønne bønner til valg af risteprofil. Vores kaffer er nøje udvalgt, så de passer perfekt til både americano, espresso og latte.

Risteprofilerne i vores kaffer er efter en lysere nordisk tilgang til ristning. Vi bruger forskellige special kaffer til vores event. Vi bruger bl.a. en Brasilien, en Guatamala og en Etiopien. De har alle en fyldig og rund smag og med noter af mørk chokolade og karamel. Vi kan skifte bønnerne afhængig af årstiden.

...og mælken, som vi bruger er selvfølgelig frisk dansk økologisk mælk fra det sønderjyske mejeri Naturmælk. Naturmælk giver vores cappuccino og latte den helt perfekte smag og konsistens.

 

 


LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED

Vi kan fuldende dit næste firmaarrangement med et gennemført event. Få dit brand på alt, lige fra kaffekopper, vandflasker til vores kaffevogn.

I får som virksomhed jeres vigtigste budskab eller nyheder vist frem, imens deltagerne nyder en velsmagende kop kaffe, brygget af vores dygtige barista.

 

LÆS MERE HER

 

KAFFE TIL DIN FEST?

Vi kan være med til at gøre din fødselsdag, konfirmation eller reception, til noget helt specielt for både dig og dine gæster.

Lad os forkæle dine gæster fra vores kaffevogn og vi garantere en uforglemmelig kaffe oplevelse. 

 

LÆS MERE HER

 

MANGE MULIGHEDER - OG VI KLARER OPVASKEN

Vi har flere forskellige kaffe setup – kaffeknallerter og en rullende kaffebar. Så vi kan altid finde en løsning, som passer til dit event. Der kan altid findes plads til den mobile kaffebar og kaffevognen er et godt blikfang i mange sammenhænge. Uanset hvilket set-up, du vælger, så er der de samme gode kaffebønner i kaffekværnet, og der er altid garanti for en dejlig kop kaffe til dig og dine gæster.

 

Vi kan skabe stemning og prikken over i’et uden, at du skal røre en finger – vi klarer også opvasken, for vi medbringer selv kopper, servietter, rørepinde m.m.

 

 BOOK OS NU