Kaffeaftale - uden binding

Hos Nordic Coffee House kan vi tilbyde dine ansatte en velfortjent kaffepause og være med til at gøre deres arbejdsdag ekstra god. Vi kan med en fast frekvens levere friskristede kaffebønner - bæredygtige og økologiske - til jeres kaffemaskine uden binding. I vil opleve en kæmpe forskel fra de kaffebønner, som I måske i dag får leveret. Men pas på – det er vanedannende! 

 

Har du en café, restaurant eller kaffebar, som lægger vægt på gode råvarer og at give dine gæster en fantastisk smagsoplevelse hver gang, så vil vi også anbefale dig at vælge kaffebønner af høj kvalitet. Vi udvælger nøje vores kaffebønner og arbejder kun med specialkaffe, så du vil kunne tilbyde dine gæster en dejlig kop kaffe før eller efter maden. Du vil på den måde kunne skabe en konkurrencefordel overfor nabocaféerne.


Vi er fleksible, og vi vil kunne finde en løsning, som passer bedst for netop din virksomhed eller restaurant:

  • Kaffeaftale uden binding
  • Kaffe til videresalg evt. med eget label
  • Salg af espressomaskiner
  • Serviceaftale på maskine og kværn
  • Salg af bryggeudstyr og reservedele
  • Leasingaftale (kræver kreditgodkendelse)

KONTAKT OS I DAG PÅ 70 60 57 17 og hør mere!

 

ØG MEDARBEJDERTILFREDSHEDEN MED GOD KAFFE

Vi kan levere friskristet og friskkværnet kvalitetskaffe til dig og dine medarbejdere i receptionen, i venteværelset, i konferencerummet eller på kontoret. Kaffen vil med garanti gøre snakken med kunderne hyggeligere, og medarbejderne mere effektive. En god samtale starter altid over en god kop kaffe.

 

Vi leverer virksomhedskaffe - også økologisk, hvis det er det, som du ønsker - i hele Danmark i den mængde og med den frekvens, som passer til netop jeres behov. Vi har også fuldautomatiske espressomaskiner, som passer til mindre virksomheder med fem ansatte eller større kontorområder med mange medarbejdere.

 

LÆS MERE OM VORES KAFFE HER

SALG AF KAFFEMASKINER OG SERVICEAFTALER

Vi tilbyder service af din espressomaskine, salg af kaffemaskiner, espressomaskiner samt kaffekværne. Overvejer du at udskifte eller anskaffe en espressomaskine og kaffekværn, så er vi klar med råd og vejledning i forhold til at finde den rigtige løsning. Vi kan levere espressomaskiner i alle prislejer inkl. en eventuel leasingaftale.

 

Hos Nordic Coffee House er vi forhandler af de populære Jura espressomaskiner. Det er fuldautomatiske espressomaskiner – schweizisk kvalitet med stor fokus på brugervenligheden, både når man skal brygge en kop kaffe på den, og når den skal rengøres.

 

SE UDVALGET AF KAFFEMASKINER HER

 

SKAL VI SØRGE FOR GOD KAFFE TIL DIG OG DINE MEDARBEJDERE?

Alle har ret til en god kop kaffe - og specielt, når du er på arbejde, hvor du ofte skal arbejde hurtigt og tænke klart i løbet af arbejdsdagen. Vi kan hjælpe med at opgradere kvaliteten af jeres firmakaffe, så du altid er garanteret en god kop kaffe til dine medarbejdere, kunder, gæster eller til andre, som kommer i virksomheden, og som fortjener en god kop kaffe. Livet er for kort til dårlig, brændt og sur kaffe! Vi kan levere hurtigt og tilbyder også at komme ud på virksomheden og installere maskinen. Vi gør det simpelt for dig og samtidig er løsningen miljøvenlig sammenlignet med fx kaffekapsler.

 

Prikken over i'et er, at et komplet set-up leveret af os samtidig er meget konkurrencedygtigt ren prismæssigt. Afhængig af valget af kaffemaskine og kaffe, vil en kop kaffe kun koste ca. 1,5 kr. Sammenlignet med kaffekapsler, som koster ca. 3 kr. pr. kop kaffe - vel at mærke uden kaffemaksinen!

 

 

 

ØNSKER DU AT GIVE DINE MEDARBEJDERE EN OVERRASKELSE?

Vi kommer også gerne og brygger og serverer lækker kaffe ude hos din virksomhed efter aftale. Vi kan fx stå klar, som en overraskelse for medarbejderne, når de møder ind en trist mandag morgen eller runde ugen godt af en fredag eftermiddag. Kaffevent-firmaet "Kaffe-Mølle" er en del af Nordic Coffee House, så vi vil kunne rykke ud med både kaffevogn, mobil kaffebar eller kaffecykel - alt efter, hvad I ønsker. Hvem kan sige "nej tak" til en god kop kaffe og friskbagt croissant eller muffin?

 

Få et udforpligtede tilbud på en af vores mobile kaffeløsninger - vi svarer indenfor 24 timer.

 

BESTIL ET TILBUD

 

Kaffebar på kontoret

Kaffebar og croissanter

Kaffepause og glade medarbejdere