Book en kaffevogn

OM NORDIC COFFEE HOUSE

Kolding har igen fået sit eget kafferisteri i 2019, hvor Nordic Coffee House åbnede på Nr. Bjertvej i Kolding!

 

Hos Nordic Coffee House rister og leverer vi friskristet specailkaffe til virksomheder og private igennem vores webshop, og ofte kan du opleve og smage vores kaffe rundt om i Danmark på diverse cafeer og kaffevogne, på gader og stræder. Nordic Coffee House er startet af Michael Mølbæk, der igennem flere år har drevet Kaffe-Mølle, som leverer og serverer lækker kaffe til events i hele Danmark fra enten en rullende kaffevogn, kaffecykel eller mobil kaffebar. Står du og mangler en kaffevogn til dit næste event, så læs mere på kaffe-moelle.dk.

 

Vores kaffer er af høj kvalitet og med sporbarhed, så du er altid sikker på en høj kvalitet fra jord til bord. Vi importerer selv de grønne kaffebønner og rister dem på vores kafferisteri.

 

 

SE, HVORDAN VI RISTER KAFFE HVER UGE

Kafferisteren er i gang hver uge, så vi altid kan levere friskristede kaffebønner til dig. I videoen kan du få et indblik i hvordan processen er fra at de grønne bønner ligger i sække på paller til de bliver ristet og pakket og sendt afsted til dig.

 

 

HISTORIEINTERESSERET? KAFFENS HISTORIE 

Er du historieinteresseret, så læs de spændende artikler nedenunder, eller læs mere om dengang i 1600-tallet, hvor kaffen kom til Danmark her. Danmark er et af de mest kaffedrikkende landei verden, og hver dag bliver der drukket én kop kaffe pr. indbygger! 

 

 

DET HAR ANDRE SKREVET OM OS

Hvis du har tid og lyst kan du her læse med, hvad andre har skrevet om os.