Book en kaffevogn

OM NORDIC COFFEE HOUSE

Kolding fik igen i 2019 sit eget kafferisteri, da vi åbnede Nordic Coffee House på Nr. Bjertvej i Kolding!

Hos Nordic Coffee House rister og leverer vi friskristet specialkaffe til virksomheder og private igennem vores webshop, og ofte kan du opleve og smage vores kaffe rundt om i Danmark på diverse cafeer og kaffevogne, på gader og stræder. Nordic Coffee House er startet af Michael Mølbæk, der igennem flere år har drevet Kaffe-Mølle, som leverer og serverer lækker kaffe til events i hele Danmark fra enten en rullende kaffevogn, kaffecykel eller mobil kaffebar. Står du og mangler en kaffevogn til dit næste event, så læs mere på kaffe-moelle.dk.

 

Vores kaffer er af høj kvalitet og med sporbarhed, så du er altid sikker på en høj kvalitet fra jord til bord. Vi importerer selv de grønne kaffebønner og rister dem på vores kafferisteri.

ÅRETS IVÆRKSÆTTER 2020

Det hele startede med ideen om en kaffevogn tilbage i 2015. Siden er det blevet til mere end 200 events om året og vores mikro-kafferisteri – og også et sponsorat til Tour de France. Nogle af de ting har gjort, at vi i år fik den fornemme titel af Business Kolding: "Årets Iværksætter 2020". Vi er mega stolte over prisen, som motiverer os endnu mere til at fortsætte vores kaffeeventyr.

 

 

 

 

SE, HVORDAN VI RISTER KAFFE HVER UGE

 

Kafferisteren er i gang hver uge, så vi altid kan levere friskristede kaffebønner til dig. I videoen kan du få et indblik i hvordan processen er fra at de grønne bønner ligger i sække på paller til de bliver ristet og pakket og sendt afsted til dig.

De grønne bønner, som vi rister, er af en meget høj kvalitet og i kategorien "speciality coffee". Vi importerer kun specialkaffe med sporbarhed. Vi udvælger nøje bønnerne og har fokus på kun at købe bønner fra kaffefarmerer, som har fokus på bæredygtighed, økologi og gode arbejdsforhold for deres medarbejdere.

 

 

HISTORIEINTERESSERET? KAFFENS HISTORIE 

Er du historieinteresseret, så læs de spændende artikler nedenunder, eller læs mere om dengang i 1600-tallet, hvor kaffen kom til Danmark her. Danmark er et af de mest kaffedrikkende landei verden, og hver dag bliver der drukket én kop kaffe pr. indbygger!