Ofte stillede spørgsmål

Hvad er jeres åbningstider?

Du er altid velkommen til at komme forbi på risteriet til en kaffesnak, eller hvis du har tanker om at skulle opgradere dit kaffeudstyr.

Vi har åbent på risteriet følgende dage: Man-Tors kl. 9-16 Fre kl. 9-13.

Det kan ske, at vi alle er ude af huset, så det er altid en god idé at ringe i forvejen på +45 7060 5717.

 

Kan jeg købe et gavekort hos jer?

Ja. Du kan købe et gavekort til vores webshop, der kan bruges til alle de ting, der udbydes på webshoppen - herunder kaffe, kaffeudstyr, plejeprodukter til din maskine, lækkerier samt kurser. Du kan købe gavekort til webshoppen her.

KØB GAVEKORT

 

Hvilken kaffe skal jeg vælge?

Du er altid velkommen på risteriet til en kaffesnak. Der er mange parametre, der er afgørende for, hvordan smagen i koppen tager sig ud. Kort fortalt handler den gode kop kaffe om tre ting.

  1. den rette bønne
  2. måden, den er ristet på
  3. hvordan den er brygget.

Vi har kun speciality kaffe på hylderne - og en større del af vores udvalg er økologisk. Vi er sikre på, at vi har en kaffe, der falder netop i din smag. For at opnå en lækker rund, 'klassisk kaffe-smag' vil et godt udgangspunkt, når du vælger kaffe, altid være kaffer fra Brasilien. Det er det land i verden med den ældste og største kaffeproduktion - og ofte det, de fleste vil forbinde med en "god, fyldig kop kaffe". De kan også ofte have smagsnoter af chokolade og nødder.

Vores økologiske Brasilien kan her fremhæves link. En lidt mørkere (og derfor 'fyldig og kraftig') smag kan man få ved længere tids ristning - der kan vores Brasilien Cerrado fremhæves link. Når det er sagt, er kaffe mangfoldig og vi har mange kaffer, der byder på mange forskellige kaffeoplevelser. Vi har lagt beskrivelser af smagsnoter ind på alle vores kaffer på webshoppen.

Vi har også sammensat en smagspakke af specielt udvalgte, økologiske kaffer, hvor du kan få en oplevelse af, hvordan kaffe kan være super lækkert på mange forskellige måder link.

SE ALLE VORES KAFFER HER

 

Kan jeg afhente min kaffe på risteriet?

Ja. Når du bestiller din ordre på webshoppen kan du hente i risteriet. Det gælder både kaffe og kaffeudstyr og plejeprodukter til din maskine.

Vi har åbent på risteriet følgende dage: Man-Tors kl. 9-16 Fre kl. 9-13

Vi har også afhentningsbokse udenfor, hvor du kan afhente din ordre uden for åbningstid. Når du lægger din ordre på webshoppen, så skriv ind i kommentarfeltet til pakkeriet, at du gerne vil have din ordre i boks og dit forventede afhentningstidspunkt. Når din ordre bliver lagt i boks får du en kode pr. e-mail, som du skal bruge til hængelåsen. Det er først til mølle, så vi kan desværre ikke garantere, at der er ledige bokse.

 

Kan jeg afhente min ordre uden for åbningstid?

Ja. Vi har afhentningsbokse udenfor, hvor du kan afhente din ordre uden for åbningstid. Når du lægger din ordre på webshoppen, så skriv ind i kommentarfeltet til pakkeriet, at du gerne vil have din ordre i boks og dit forventede afhentningstidspunkt. Når din ordre bliver lagt i boks får du en kode pr e-mail, som du skal bruge til hængelåsen. Det er først til mølle, så vi kan desværre ikke garantere, at der er ledige bokse.

 

Hvornår kommer der nye datoer til jeres kaffekurser?

Vores kaffekurser er populære og bliver hurtigt udsolgt. Derfor kan du opleve, at der ikke er ledige pladser/datoer til vores kurser. Vi opdaterer løbende vores kursuskalender.

Det bedste sted at holde sig underrettet om nye datoer er vores instagram @nordiccoffeehouse.dk samt vores nyhedsmail. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Du kan finde vores instagram her: @nordiccoffeehouse.dk

LÆS OM VORES BARISTAKURSER HER

 

Kan jeg give et kaffekursus i gave?

Ja. Du kan købe et gavekort til vores webshop, der kan bruges til alle de ting, der udbydes på webshoppen - herunder kaffe, kaffeudstyr, plejeprodukter til kaffemaskiner, lækkerier samt kurser. Du kan købe gavekort til webshoppen her.

KØB GAVEKORT

 

Hvordan fungerer jeres kaffeabonnementer?

Besøg FAQ'en om vores kaffeabonnementer og lær mere om, hvilke muligheder du har. Med et kaffeabonnement kan vi sørge for, at du aldrig løber tør for kaffe, men altid har friskristede kaffebønner i kaffekværnet.

FLERE SPØRGSMÅL TIL ABONNEMENT - FÅ SVAR HER

 

 


Hvis ovennævnte ikke kan svare på dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os.