Book en kaffevogn

Barista-kursus

 
Har du investeret i en espressomaskine og kaffekværn, men ikke synes, at du kan få det til at spille rigtigt? Eller måske går du og overvejer at købe en maskine, men vil gerne klædes ordentlig på inden? Eller ønsker du bare at blive en endnu bedre barista? Hvis det er tilfældet, så er et barista kursus hos os det første skridt på vejen dertil. Vi kan lære dig, at få det bedste ud af kaffen, så du kan impone dine gæster med den perfekte espresso og cremede cappuccino. 

Vi tilbyder barista-kurser, hvor vi kommer ind på kværningsgrad, dosering, tamping, brygning, mælkeskumning, hældeteknik, smagning samt hvordan du passer og vedligeholder din espressomaskine. Vores kurser dækker teorien bag kaffebrygningen og skifter så hurtigt over til praksis, så du med dine egne hænder kan lære kaffekunsten. Vi anbefaler, at du tager din egen maskine med, men er selvfølgelig også velkommen til at brygge på vores maskiner. 
 
Så vil du gerne kunne brygge kaffe, som de gør på de gode kaffebarer, så kontakt os og hør mere.
 
 

 

VORES AKTUELLE KAFFE-KURSER

Se nedenunder hvilke kurser vi tilbyder. Hvis I er min. 4 personer sammensætter vi også gerne et program, som passer netop til dig og dine medarbejdere, kaffevenner eller hvem du ønsker at blive klogere på kaffen sammen med.

 

Vi anbefaler, at du starter med vores basic barista kursus, så du får de fundamentale færdigheder og teorien bag på plads inden du kaster dig ud i latte artens kunst. Cupping kurset er for dig, som ønsker at smage forskellige varianter af specialkaffe og udforske dufte i smagsuniverset ved hjælp af forskellige smagsteknikker. 

 

BASIC BARISTA KURSUS

Varighed ca. 2 timer

599 kr. inkl. 1 kg. friskristet specialkaffe

 

 

BOOK OG VÆLG DATO HER

LATTE ART KURSUS

Varighed ca. 2 timer

599 kr. inkl. 1 kg. friskristet specailkaffe

 

 

KONTAKT OS FOR DATO

CUPPING

Varighed ca. 1,5 timer

149 kr.

 

 

KONTAKT OS FOR DATO

 

KONTAKT OS I DAG PÅ 26 111 378 og book dit baristakursus!