Book en kaffevogn

Barista-kursus

 
Har du investeret i en espressomaskine og kaffekværn, men ikke synes, at du kan få det til at spille rigtigt? Eller måske går du og overvejer at købe en maskine, men vil gerne klædes ordentlig på inden? Eller ønsker du bare at blive en endnu bedre barista? Hvis det er tilfældet, så er et barista kursus hos os det første skridt på vejen dertil. Vi kan lære dig, at få det bedste ud af kaffen, så du kan impone dine gæster med den perfekte espresso og cremede cappuccino. 

Vi tilbyder barista-kurser, hvor vi kommer ind på kværningsgrad, dosering, tamping, brygning, mælkeskumning, hældeteknik, smagning samt hvordan du passer og vedligeholder din espressomaskine. Vores kurser dækker teorien bag kaffebrygningen og skifter så hurtigt over til praksis, så du med dine egne hænder kan lære kaffekunsten. Vi anbefaler, at du tager din egen maskine med, men er selvfølgelig også velkommen til at brygge på vores maskiner. 
 
Så vil du gerne kunne brygge kaffe, som de gør på de gode kaffebarer, så kontakt os og hør mere.
 
 

 

VORES AKTUELLE KAFFE-KURSER

Se nedenunder hvilke kurser vi tilbyder. Hvis I er min. 4 personer sammensætter vi også gerne et program, som passer netop til dig og dine medarbejdere, kaffevenner eller hvem du ønsker at blive klogere på kaffen sammen med.

 

Vi anbefaler, at du starter med vores basic barista kursus, så du får de fundamentale færdigheder og teorien bag på plads inden du kaster dig ud i latte artens kunst. Cupping kurset er for dig, som ønsker at smage forskellige varianter af specialkaffe og udforske dufte i smagsuniverset ved hjælp af forskellige smagsteknikker. 

 

BEMÆRK: Vi afholder ikke pt. cupping kurser på grund af COVID19 situationen! Vi opdaterer hjemmesiden, når vi igen er klar til at udbyde dette kusus.

 

BASIC BARISTA KURSUS

Varighed ca. 2 timer

599 kr. inkl. 400 gram friskristet specialkaffe

 

 

BOOK OG VÆLG DATO HER

LATTE ART KURSUS

Varighed ca. 2 timer

599 kr. inkl. 400 gram friskristet specailkaffe

 

 

KONTAKT OS FOR DATO

CUPPING

Varighed ca. 1,5 timer

149 kr.

 

 

KONTAKT OS FOR DATO

 

 

 

KONTAKT OS I DAG PÅ 70 60 57 17 og book dit baristakursus!
 

 

Jeg har været på Barista-Kursus ved hos Nordic Coffee House, faciliteret af Michael og jeg kan varmt anbefale dette kursus, til andre med interesse for god kaffe.

Michael tager sig god tid, han har en meget stor viden og god evne til at præsentere og formidle.

5/5 herfra.

 

Tobias

Det var et rigtig givende kursus og super interessant at se rammer og maskinel for din forretning.

Det der overraskede mig allermest på kurset, var hvor vigtigt det er at man har en ordentlig espressokværn, der til gengæld så giver de bedste espressoskud. De øvelser vi lavede, og dertilhørende information, havde en tilpas detaljeringsgrad til at man forstod sammenhængen på en god måde

Igen, tusinde tak for din tid


Ricco

"Michael fra Nordic Coffee House er en utrolig dygtig og passioneret kaffeekspert.

Han kommunikerer så alle kan være med og hans sans for kvalitet, skinner igennem i alt der berører hans barista kurser.

Han er professionel i hans tilgang til tingene, og det smages både på hans hjemmeristede bønner og ses i hans måde at arbejde med dem på.
 

Det eneste jeg kan bebrejde Michael fra Nordic Coffee House, er hans manglende evne til at sætte tiden i stå. For når først man er begyndt at udforske kaffeverden med ham, vil man egentlig helst ikke hjem igen." 

Jesper