Køb vores kaffe

MANGE MULIGHEDER TIL DIN VIRKSOMHED

Til større events, såsom messer og receptioner kan vi fx lave fri kaffe i flere sammenhængende timer og eventuelt over flere dage. Du har som virksomhed også mulighed for at få dit eget brand på vores kaffevogn, kaffecykel eller mobile kaffebar, så du efterlader et professionelt og fuldendt indtryk hos dine kunder.

 

Vi giver personale, kunder og forbipasserende en oplagt grund til at stoppe op, få en kop kaffe, og blive opmærksom på din virksomheds brand og budskab. Vi kan også sætte dit logo på kaffekopperne, så dit brand bliver fragtet rundt på messen eller i gågaden.

 

Der er mange muligheder, så kontakt os endelig for at finde den optimale løsning til netop dit arrangement.

 

Tag fat i os næste gang du fx skal holde et af følgende arrangementer, så hjælper vi med den rette løsning:

 • Messe
   
 • Reception
   
 • Åbent hus
   
 • Konference
   
 • Butiksåbning
   
 • Produktlancering

 

BRANDING AF DIT LOGO

Vi kan brande din virksomhed på alle vores elementer. Der er masser af muligheder – det er kun et spørgsmål om kreativitet. Du kan få dit logo på kaffevognen eller kaffekopperne. Se de forskellige brandingmuligheder her.

 

SE MULIGHEDER OG PRISER

FIRMAKAFFE

God kaffe på arbejdspladsen øger dine medarbejders tilfredshed, arbejdsglæde og effektivitet. Vi tilbyder igennem vores eget kafferisteri Nordic Coffee House, den perfekte kaffeoplevelse hver dag ude på jeres arbejdsplads. 

 

LÆS MERE OM FIRMAKAFFE HER