Køb vores kaffe

MANGE MULIGHEDER TIL DIN VIRKSOMHED

 

Til større events, såsom messer og receptioner kan vi fx lave fri kaffe i flere sammenhængende timer og eventuelt over flere dage. Du har som virksomhed også mulighed for at få dit eget brand på vores kaffevogn eller mobile kaffebar, så du efterlader et professionelt og fuldendt indtryk hos dine kunder.

 

Vi giver personale, kunder og forbipasserende en oplagt grund til at stoppe op, få en kop kaffe, og blive opmærksom på din virksomheds brand og budskab. Vi kan også sætte dit logo på kaffekopperne, så dit brand bliver fragtet rundt på messen eller i gågaden.

 

Der er mange muligheder, så kontakt os endelig for at finde den optimale løsning til netop dit arrangement.

 

Få et udforpligtede tilbud på en af vores mobile kaffeløsninger - vi svarer indenfor 24 timer.

 

FÅ ET TILBUD

 

Tag fat i os næste gang du fx skal holde et af følgende arrangementer, så hjælper vi med den rette løsning:

  • Messe
  • Reception
  • Åbent hus
  • Konference
  • Butiksåbning
  • Produktlancering

ØNSKER DU AT GIVE DINE MEDARBEJDERE EN OVERRASKELSE?

Vi kommer også gerne og brygger og serverer lækker kaffe ude hos din virksomhed efter aftale. Vi kan fx stå klar, som en overraskelse for medarbejderne, når de møder ind en trist mandag morgen eller runde ugen godt af en fredag eftermiddag. Kaffeevent er et ben i Nordic Coffee House, så vi serverer kaffe af høj kvalitet og samtidig friskristet fra vores eget risteri. Vi vil kunne rykke ud med både kaffevogn eller mobil kaffebar - alt efter, hvad I ønsker. Hvem kan sige "nej tak" til en god kop kaffe og friskbagt croissant eller muffin?

 

Få et udforpligtede tilbud på en af vores mobile kaffeløsninger - vi svarer indenfor 24 timer.

 

FÅ ET TILBUD

 

BRANDING AF DIT LOGO

Vi kan brande din virksomhed på alle vores elementer. Der er masser af muligheder – det er kun et spørgsmål om kreativitet. Du kan få dit logo på kaffevognen eller kaffekopperne. Se de forskellige brandingmuligheder her.

 

SE MULIGHEDER OG PRISER

 

FIRMAKAFFE

God kaffe på arbejdspladsen øger dine medarbejders tilfredshed, arbejdsglæde og effektivitet. Vi tilbyder igennem vores eget kafferisteri Nordic Coffee House, den perfekte kaffeoplevelse hver dag ude på jeres arbejdsplads. 

 

LÆS MERE OM FIRMAKAFFE HER