Køb vores kaffe

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT NÆSTE KAFFEEVENT

Book vores mobile kaffevogn til dit næste event! Vi kan lave fri kaffe til alle former for events - store som små. Står du og er ved at planlægge alt fra en messe, reception, konference til bryllup, fødselsdag eller barnedåb, så kontakt os og lad os finde den optimale løsning til netop dit arrangement.

 

Der er mange muligheder, så kontakt os for at finde den optimale løsning til netop dit arrangement. Herunder kan du let sende en forespørgelse på kaffe til dit arrangement ved at udfylde vores formular. Eller har du bare et spørgsmål, eller er du blot nysgerrig efter at vide mere, så ring eller skriv endelig til os.

 

Bookinger er ikke gældende, før vi har sendt en endelig skriftlig bekræftelse.

*Vi holder til i Kolding, så vi laver ikke events udenfor Kolding på under to timer. 

ALTID FRISKRISTET KAFFE OG FRISK MÆLK

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi sætter en dyd i altid at have friskristede bønner i kværnet. Kaffe-Mølle er en del af Nordic Coffee House, så med eget kafferisteri er vi meget fleksible, og vi rister kun det kaffe, som vi skal bruge, så vi altid serverer en kop kaffe til dig og dine gæster med friskristede kaffebønner af høj kvalitet. Vi står selv for udvælgelsen af kafferne – lige fra hjemtagelse af grønne bønner til valg af risteprofil. Vores kaffer er nøje udvalgt, så de passer perfekt til både americano, espresso og latte.

Risteprofilerne i vores kaffer er efter en lysere nordisk tilgang til ristning. Vi bruger forskellige special kaffer til vores event. Vi bruger bl.a. en Brasilien, en Guatamala og en Etiopien. De har alle en fyldig og rund smag og med noter af mørk chokolade og karamel. Vi kan skifte bønnerne afhængig af årstiden.

 

...og mælken, som vi bruger er selvfølgelig frisk dansk økologisk mælk fra det sønderjyske mejeri Naturmælk. Naturmælk giver vores cappuccino og latte den helt perfekte smag og konsistens.

 

 


VORES FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Nordic Coffee House ApS er vores eget mikroristeri, hvor vi rister specialkaffe af høj kvalitet og med sporbarhed. Vi rister kaffe hver uge, så vi altid kan garantere dig friskristet kaffe, så du kan brygge frisk kaffe i din kop.

Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri, der er ejet af leverandørerne. De har givet sig selv en stor opgave, som de beskriver i deres fremtidsvision:

“At levere markedets sundeste mælk, med store smagsoplevelser.”

LILLIS er meget mere end bare god is af høj kvalitet. Tankerne og målet bag, er at skabe en moderne og ny isbar som opfylder vores sæt af grundværdier inden for bæredygtighed og nærhedsprincipper

 

 


DET SIGER VORES KUNDER OM OS

Vores kunder er alle kaffeelskere! For hvem kan ikke altid nyde en god kop kaffe? Det kan vi vidst alle sammen, så derfor passer vores kaffeløsninger også ind til enhver lejlighed. Nedenunder kan du se, hvad event- og reklamebureauer, store og små virksomheder og organisationer har sagt om Kaffe-Mølle og vores mobile kaffeløsning.

 

Vi arbejder kun med de bedste!

Der er ingen over, eller ved siden af Kaffe-Mølle ved Michael Mølbæk. Vi kører derfor altid den lille lyseblå tuktuk med det chiptunet mokkaorgel lagt ind bagi, direkte ind på vores mikroskopiske stande på de messer vi er på.

Mens den 40 meter lange kø langsomt bevæger sig fremad står vi knivskarpe på begge sider og undersælger ROSENFELDT.

Vi elsker Michael Mølbæk, fordi vi skal stampe på vores ordrebøger for at de kan lukke når vi afslutter messen.

Fuldstændig i top

Vi havde booket Kaffe-Mølle til vores butiksåbning i Kolding tilbage i efteråret 2018, og har brugt dem til vores butiksåbninger i hele landet lige siden – kvaliteten af kaffen (og teen, chailatten og kakaoen for den sags skyld) er fuldstændig i top, servicen er sublim – både overfor os og overfor vores kunder.

 

Personalet og Michael er topprofessionelle, søde og simpelthen bare en fornøjelse at arbejde sammen med.

Absolut ikke sidst gang, vi bruger Kaffe-Mølle!

I forbindelse med Kolding Light Festival 2015 skulle vi bruge en kaffevogn, der kunne servicere gæsterne, der besøgte lysinstallationen hos Blue Kolding. Kaffe-Mølle vognen klarede opgaven til alles tilfredstillelse - både hvad angår sortiment og kompetent betjening.

 

Absolut ikke sidst gang, vi bruger Kaffe-Mølle!

* * * * * herfra

Vi har brugt Kaffe-Mølle til et kundearrangement til stor fornøjelse for både vore kunder og venner af huset. Kaffe-Mølle bilen kunne holde lige udenfor butikken, og der var fri kaffe, som der var kræset om. Både kvaliteten var helt i top, men den gode Kaffe-Mølle har desuden et usædvanlig sympatisk væsen som lige var prikken over i'et.

 

Vi giver naturligvis helt klart Kaffe-Mølle de allerbedste anbefalinger - han får ***** herfra :-)

 

Godt humør og professionalisme

Vi bookede Kaffe-Mølle til vores stand i forbindelse med en sikringsmesse i Fredericia i august 2018. SCANVIEW havde fornøjelsen af den dygtige barista Michael, som med godt humør og professionalisme serverede kaffelækkerier til vores gæster, samarbejdspartnere og venner af huset.

 

Det var en stor oplevelse og skabte en rigtig hyggelig og god atmosfære på vores stand. Vi giver Michael og Kaffe-Mølle de bedste anbefalinger. Book ham til dit næste arrangement.

Kaffe-nørderi på den rigtig gode måde!

Kaffe-Mølle var en rigtig fin afrunding på det receptionsarrangement, som jeg i samarbejde med to professionelle kokke arrangerede for en fælles kunde. Temaet var spansk madmarked med sortfodsskinke, tapas, cava og spanske vine - og de valgfrie kaffevarianter serveret med både entusiasme, professionelisme og god stil gav både menuen og markedsstemningen lidt ekstra kant.

 

Et fleksibelt, velfungerende og kompetent samarbejde, som var hyggeligt både for receptionsgæster, vært og mig ... kaffe-nørderi på den rigtig gode måde!

 


De bedste anbefalinger fra Alm Brand

Vi havde bestilt en kaffevogn fra Kaffe-Mølle til åbningsevent for 350 gæster. Det var en fantastisk oplevelse med service og kvalitet i top klasse. Vi vil helt sikkert bruge Kaffe-Mølle igen.

 

De bedste anbefalinger fra Alm Brand.

Kan varmt anbefale at booke Kaffe-Mølle til dit arrangement

Juleløbet Skamling havde op til 2015-udgaven arbejdet med at få tilføjet et julemarked. Da vi hørte om Kaffe-Mølle, var vi ikke i tvivl om, at han skulle være en del af det. Heldigvis var han med på ideen, for han var det store tilløbsstykke i målområdet, med en konstant kø om sin spændende vogn med kvalitetskaffe. Vi håber, han vil lege med i 2016 igen og kan varmt anbefale at booke Kaffe-Mølle til dit arrangement.

Hyggelig stemning

Vi bookede Kaffe-Mølle til et event med en af vores livsstilskunder i efteråret 2015, hvor vi lavede jule-flashmobs i Kolding og Fredericia. Vi var rigtigt glade for at have Michael med på holdet – det gav en ekstra hyggelig stemning at kunne give gratis kaffelækkerier ud til alle forbipasserende.​​​​​