Køb vores kaffe

Kaffebar indenfor på kontor

MOBIL KAFFEBAR - PASSER IND ALLE STEDER

Kaffen er oftest en ting der overses til private arrangementer som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Alt andet er helt i top, men den gode kaffe som alle vi danskere elsker så meget til hverdag bliver lidt for hurtigt et område der nedprioriteres.

Sådan har vi det ikke hos Kaffe-Mølle. Vi er nemlig kaffe-elskere med stort K.

Hos os er kaffen i centrum, og hvis du nu kender en kaffe-elsker, der elsker god kvalitetskaffe lige så højt, eller tæt på, som os, så er en mobil kaffebar et godt sted at starte, når festen skal være helt på toppen.


BOOK OS NU

 

SE OGSÅ VORES KAFFEKNALLERT

BRYLLUPPER

Bryllupsdagen er en dag, hvor der intet skal mangle, og derfor er bryllupper også en af de begivenheder, hvor vi oftest skaber endnu mere glæde med vores kvalitetskaffe serveret af kyndige baristaer.

BARNEDÅB

En hyldest til det nye liv og navngivning af den nye arving. Barnedåben er også en smuk begivenhed, og kaffe er altid velkomment hos nye forældre.

FØDSELSDAGE

Fødselsdage, især de store runde fødselsdage, er en fejring af personen, der har fødselsdag, men er også en hyldest til livet. Et år mere er levet. “Kaffe Mølle” er den gode fødselsdagsgæst, som diskret holder sig i baggrunden, men alligevel er med med vores mobile kaffebar  til glæde for alle.

KONFIRMATION

En indtræden i de voksnes rækker er det, som konfirmationen betyder for de fleste. Oprindeligt er det en konfirmering af barnedåbens ed om at barnet vil voksne op i den kristne tro, og for mange er det stadig det som er meningen med barnedåben. Men for en del andre er det ritualet fra barn til voksen, som er i fokus her.

Nogle får smagt deres første øl her. Vi anbefaler at de ny-konfirmerede smager deres første kvalitetskaffe fra vores mobile kaffebar.

 

Kaffebar med branding af firma

Kaffebar på kontor

Kaffebar og tapasbuffet