Køb vores kaffe

LEJ EN KAFFEKNALLERT TIL JERES ARRANGEMENT

Som det ses i videoen til højre, så kan en kaffeknallert være en fremragende måde at skabe synlighed af dit brand. I det her tilfælde er det Magasin, der har udnyttet mulighederne i vores brandingpakke.

 

De har tilkøbt deres eget cover til kaffeknallerten, så der ikke står “Kaffe Mølle” på den mobile kaffevogn, men “Magasin”. De fik deres eget logo på kopperne, og således udrustet kunne de stille sig op, midt på gågaden, dele gratis kaffe ud, få reklame og goodwill til en markant lavere pris end andre former for outdoor marketing.

 

Så skal du tiltrække potentielle kunder til din messestand eller til dit event ? Så lok dem til med en god kop kaffe. Det kan også være, at du skal arrangere en koncert, en reception, et åbent hus eller en firmafest? Hvorfor ikke tilbyde kvalitetskaffe serveret af professionelle baristaer, der kommer kørende på i sin egen kaffeknallert?

 

MESSER

Vores kaffeknallert kan ikke bare bruges som Magasin gjorde det i eksemplet ovenfor. Den bruges også til messer, hvor det oftest er messearrangøren, som booker en kaffeknallert, så alle messens deltagere kan nyde godt af den. Du kan også leje en kaffeknallert til din egen messestand, og på den måde opnå en (u)retfærdig fordel overfor de andre virksomheder på messen.

RECEPTIONER

Er I flyttet i nye lokaler? Eller er der jubilæum på arbejdspladsen eller i virksomheden? Hvorfor ikke invitere potentielle kunder og eksisterende kunder på en kop dejlig varm kvalitetskaffe serveret af erfarne baristaer?

Vi vil gerne være en del af dit firmas servicepakke, når det handler om at kræse for dine kunder. Alle fortjener en god kop kaffe og alle snakke starter over netop en god kop kaffe.

FIRMAFESTER

Skal der være fest, så lad der være fest! Og lad nu ikke kaffen være det område, hvor du går på kompromis. Med vores kvalitetskaffe er der ingen der sidst på aftenen/natten sidder og brokker sig over den halvlunkne og triste kaffe.

Når medarbejderne skal forkæles, så kan du overveje at leje vores kaffeknallert. Vi kommer også meget gerne med dejlig morgenkaffe til dine medarbejdere Det bliver med garanti et hit.

ÅBENT HUS

Hvad byder man uventede gæster? Dem byder man Gevalia. Det siger reklamen selv.

Vi vil gerne byde på noget endnu bedre til dit åbent hus, som jo gerne skulle vise dig eller dit firma fra sin bedste side: Nemlig kvalitetskaffe serveret af erfarne baristaer fra en smart kaffeknallert. Det, synes vi selv, er bedre end Gevalia. Og det synes vores kunder heldigvis også.

Skal du have en kop med?

 

BOOK OS NU

 

SE OGSÅ VORES MOBILE KAFFEBAR